Амфитеатри

Студенти

Распореди

Катедри

Професори
Вер.1.0
By Infoproject Computers
Локации
Пребарај Предавања по локации и по денови .
Show Date Picker   
Бриши услов

Листа на  Предавања во  
Пред.назив Сем. Насока   Датум Час   Локација
Нема податоци01/11/2014 Започнува работата на системот
за евиденција на настава на Стоматолошки факултет.
Поради елиминирање на веројатноста на грешка во он-лајн работа,
во иднина ќе се применува следниот начин на работа:
Читачите ќе се исчитуваат навечер, секој работен ден, од страна на серверот.
Податоци од тековниот ден ќе бидат на располагање после 22 (околу) часот.
На овој начин нема да има можност да се "изгубат" податоци за време на исчитувањето.
Доколку приметите некоја грешка од тековниот ден Ве молиме веднаш да не известите.